Even voorstellen ...

Olla London

Welkom op de site van Paardenmiddel.

Deze site is bedoeld voor alle dierenliefhebbers die nieuwsgierig zijn naar of meer willen weten over alternatieven voor gewone dagelijkse dingen. Zo kunt u bijvoorbeeld wilgentakken aan paarden geven als ze kiespijn of koorts hebben, of valeriaan gebruiken om katten naar de krabpaal te lokken..

Verder is er op de site informatie te vinden die leuk is om te weten of handig is te gebruiken in de dagelijkse omgang met uw dier, maar u kunt ook begeleiding krijgen (middels een consult) om uw huisdier gezond te houden of weer gezond te krijgen.

Onder elke hoofdknop staat een nieuwe balk met informatie over de praktijk, over wat natuurgeneeskunde nu eigenlijk is en over allerlei andere zaken. Deze site is dus bedoeld voor U en ik zal er alle zorg aan besteden om U zo goed mogelijk te informeren over de natuurlijke geneeswijzen.

Mochten uw vragen niet beantwoord worden, mag u altijd een mailtje sturen. Als het leuke algemene of praktische informatie geeft voor de andere dierenliefhebbers dan zet ik daar graag een stukje over op de website.

 

Veel plezier

Olla London