Wie zit er achter Paardenmiddel?

Mijn naam is Olla London en ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen. Als lid van de VBCND; Vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurgeneeswijzen voor Dieren en de NVF, Nederlandse Vereniging voor Fytotherapeuten zal ik zorgdragen aan de goede kwaliteit van onze branche.

Twee paarden in de weiTijdens mijn opleiding en stages ben ik er van overtuigd geraakt dat de reguliere arts en de natuurgeneeskundige elkaar perfect kunnen aanvullen. Ik heb enkele jaren samen met een reguliere arts, die anders en breder dan alleen regulier wilde gaan werken, in een natuurgeneeskundige praktijk in Amsterdam gewerkt. Het resultaat was zeer goed. Je kunt elkaar perfect aanvullen en ondersteunen. Soms kan men regulier niet meer verder en biedt de natuurgeneeskunde een oplossing maar het kan ook omgekeerd, soms moet je eerst terug naar de dierenarts om een goede natuurgeneeskundige ondersteuning te kunnen bieden.

Zelf heb ik voornamelijk ervaring met paarden en honden. Zo nu en dan heb ik op een koeien en schapen bedrijf gewerkt maar dit was voornamelijk rond de tijd van het lammeren.